BEA E-Hockeygroep

E-Hockey is rolstoelhockey met elektrische rolstoelen en kan worden gespeeld met een handstick. Als een deelnemer onvoldoende spierkracht in de handen heeft, kan een speciale T-stick aan de elektrische rolstoel bevestigd worden. Hierdoor is E-hockey voor een grote groep toegankelijk.

Tijdens de trainingen in Sportcomplex BEA wordt onder professionele begeleiding de techniek en tactiek verbeterd. Er doen zowel jongeren met een handstick als met een T-stick mee. Iedereen traint mee naar eigen kunnen en vermogen. Plezier en een positieve benadering staan voorop!

Indien gewenst kan er ook mee worden gedaan aan wedstrijden. De BEA E-hockeygroep speelt in de eerste klasse van de E-hockeycompetitie onder de naam ‘The BEAsts’. Wedstrijden vinden plaats op zaterdag.

Wanneer?
Vrijdag: 16:00-17:00

Tarief
De contributie voor de BEA E-Hockey Groep bedraagt €22,50 per maand incl. BTW.

Aanmelden:
Meer weten over deze sportgroep of aanmelden voor een proefles? Neem dan contact op met het Beweeg- en Sportloket.
Email: sportcomplex@umcg.nl.